• Gratis verzending vanaf €50,-

 • Grootste online Berba collectie

 • Voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

 • search

 • 0

  Berba Bags & Wallets

  Garantie

  Onderstaande garantievoorwaarden gelden voor lederen artikelen met de merknaam “Berba”.

  Op ieder product wordt 12 maanden garantie verleend tegen fabricagefouten en fouten in het materiaal. Deze termijn gaat in vanaf de aankoopdatum. Aanspraak op garantie is alleen mogelijk indien het product via het verkooppunt waar u het artikel heeft aangekocht, dan wel bij een ander officieel verkooppunt, wordt aangeboden. Indien u tijdens de garantietermijn een fabricage- of materiaalfout constateert, dan zal Berba Lederwaren BV (of kortweg “Berba”) indien garantie inderdaad van toepassing is, het product kosteloos herstellen dan wel vervangen. Een en ander wordt alleen uitgevoerd indien bij het product een gedateerd aankoopbewijs wordt overlegd. Communicatie omtrent de afwikkeling van uw klacht verloopt altijd via het verkooppunt waar u uw product heeft gekocht.

  De garantie beperkt zich enkel tot de waarde van het artikel. Berba dekt geen reparatiekosten die door derden zijn gemaakt. Garantie vervalt indien derden (anders dan Berba) reparaties hebben uitgevoerd aan het artikel.

  GARANTIE IS NIET VAN TOEPASSING OP:

  Beschadigingen als gevolg van onjuist gebruik, nalatigheid, ongevallen en/of ongewone omstandigheden zoals blootstelling aan chemicaliën, extreme temperaturen of water. Ook krassen, transportschade en normale slijtage worden niet gedekt door garantie. Onder normale slijtage wordt verstaan: krasjes, oneffenheden en andere gebruikssporen die ontstaan als gevolg van het regelmatig dragen van het artikel.

  Mocht uw product toch beschadigd raken door een van hiervoor genoemde oorzaken, dan kunt u zich tijdens of na de garantieperiode wenden tot uw verkooppunt. Indien mogelijk kan het artikel vervolgens herstellen, tegen betaling van vooraf aangegeven prijsopgave.

  BELANGRIJKE INFORMATIE OVER LEDER:

  Leer is een natuurlijk product. In leer komen zichtbare korrels, poriën, littekens, insectenbeten en verschillen in kleur en/of structuur voor. Deze kenmerken zijn geen fabricagefouten, maar laten zien dat uw tas of portemonnee van echt leer is. De natuur heeft zijn handtekening achtergelaten in het leer en dit maakt ieder product uniek. Omdat er tijdens het looiproces gebruik wordt gemaakt van plantaardige oliën, is er kans op afgeven. Wees daarom altijd zeer voorzichtig met het dragen van donkere tassen op lichte kleding.

  Wij raden u aan om uw lederen tas of portemonnee zelf goed te onderhouden met een voedende, kleurloze crème voor leerproducten. Dit verlengt de levensduur van het product. Let op, dit geldt alleen voor glad leer, niet voor suède of nubuck.