Shopping Cart 0 items - €0,00 0
0 items in cart

BERBA BAGS & wallets

CLASSIC

Berba’s specialiteit is onze Classic lijn. Deze klassieke producten zijn tijdloos, sober vormgegeven en enorm duurzaam. Daarbij doen we op geen enkele manier concessies aan de kwaliteit. Dat zie je terug in talloze details. Denk aan de binnenwerken van onze Classic tassen, die grotendeels uit hetzelfde hoogwaardige leder als de buitenkant vervaardigd zijn. Ieder randje is perfect afgewerkt. Denk aan de ‘paspels’ (biezen), die ervoor zorgen dat de randen van onze producten beschermd blijven en zodoende haast niet kunnen verslijten.

Een Berba Classic is altijd gemaakt van het soepelste leder dat we kunnen vinden en voelt fantastisch zacht aan. Het typische Berba-gevoel komt hiermee naar voren: Extreem zacht leder van uitmuntende kwaliteit. Het vakmanschap straalt ervan af!

Een ander, steeds terugkerend aspect van Berba Classic is de functionaliteit: Talloze ritssluitingen, meerdere opbergmogelijkheden en altijd handige vakverdelingen.

Vanbinnen zijn onze tassen en portemonnees dus minstens net zo mooi als vanbuiten.

CASUAL

Berba heeft naast de klassieke serie ook prachtige eigentijdse lijnen onder de noemer ‘Casual’. Deze wisselende series zijn een mooie mix van de meer dan 40 jaar oude kernwaarden van de Berba-collectie én invloeden vanuit het constant veranderende modebeeld. Ook deze tassen en portemonnees zijn zelf ontworpen en handgemaakt. Daarnaast zijn ze enorm duurzaam en uniek door hun details. Net als bij de klassieke producten straalt het vakmanschap ervan af! Tegelijkertijd weerspiegelen de tassen de huidige trends, modekleuren en -materialen.

Een bijzonder kenmerk van onze Casual series is het veelvuldig gebruik maken van verschillende materialen in één tas. Dit geeft deze series een hele eigen ‘look’ en herkenbaarheid.

BUSINESS & TRAVEL

De laatste jaren zijn we ons met Berba ook gaan toeleggen op het segment Business & Travel. Onder deze noemer business & travel brengt Berba een reeks stijlvolle laptoptassen, reistassen, backpacks en kleinere accessoires die je vergezellen tijdens je werk of op reis.

Een mooie eigenschap van onze businesstassen-lijn Ruvido is het gebruik van plantaardig gelooide en dus duurzame materialen. Kenmerkend voor deze leersoorten is het feit dat ze alleen maar mooier worden naarmate je ze langer gebruikt, we noemen dat ‘patina’. Ook aan de binnenkant denken we aan duurzaamheid en de effecten op ons milieu. We werken voor zover mogelijk uitsluitend met 100% natuurlijke materialen zoals katoen. Onze Business & Travel series zijn nét een anders dan anderen. Een stijlelement is bijvoorbeeld het veelvuldig gebruik van verschillende leertypes in één tas. Vaak zijn de handvatten bijvoorbeeld van een ander leertype dan de rest van de tas en dat daarmee onderscheidt je je van de massa. Qua functionaliteit denken we altijd goed na over het veilig vervoeren van laptops, tablets en dergelijke. Zo zijn onze businesstassen altijd op cruciale plekken verstevigd en / of gepolsterd.