Shopping Cart 0 items - €0,00 0
0 items in cart

BERBA STAAT VOOR…

Dutch Design

Ieder artikel wordt vanuit onze vestiging in Breda bedacht, ontworpen en gemaakt en vaak talloze keren opnieuw gemaakt totdat het eindresultaat perfect is. De Nederlandse cultuur is goed terug te zien in de collectie. Denk bijvoorbeeld aan het altijd toevoegen van lange schouderbanden zodat je de tassen ook ‘crossbody’ kunt dragen. Maar ook het waarborgen van de veiligheid van je spullen door goed afsluitbare tassen te ontwerpen is een aspect dat we niet uit het oog verliezen.

Handmade

Onze tassen komen niet uit een machine. Integendeel, het maken van een Berba tas of portemonnee is puur handwerk. Vanaf het uitsnijden van het leer tot en met het aanbrengen van de laatste details. Elk product het is resultaat van vele uren handwerk, dat uitgevoerd wordt door ervaren en bekwame specialisten.

Fair Trade

Berba streeft naar het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen en plantaardig gelooid leer. Ook selecteren wij onze looierijen en leveranciers met grote zorg. Het gebruik van synthetische materialen wordt zo veel mogelijk vermeden. Waar mogelijk gebruiken we katoenen voeringen, maar nóg liever gebruiken we echt leder.

De fabrieken waar Berba mee werkt beschikken over de volgende certificaten:

Berba selecteert haar leveranciers met zorg. De productie vindt plaats bij een klein aantal gespecialiseerde lederwarenfabrikanten in India. Zonder uitzondering wordt hier gewerkt met respect voor medewerkers en het milieu.

Verder is de Berba collectie ontworpen met het oog op duurzaamheid. We durven te zeggen dat Berba een van de meest duurzame en slijtvaste merken op de markt is. We zien dat vaak terug door klanten die hun tas of portemonnee 10, 15 jaar of langer dagelijks gebruiken, waarbij deze nog steeds niet versleten is.

 

Lees ook: