• Gratis verzending

 • Grootste online Berba collectie

 • Voor 13:00 besteld, dezelfde dag verzonden

 • search

 • 0

  Berba Bags & Wallets

  Team Berba

  Met wie heb jij te maken bij Berba? Ons klein maar dynamisch team staat altijd voor jou klaar.

  Berry

  Functie: Eigenaar

  Ik ben de eigenaar van Berba en ben voornamelijk bezig met sales en design.
  Ik ben regelmatig op de weg te vinden voor het bezoeken van klanten. Ondanks het feit dat we al 45 jaar in business zijn, is Berba allesbehalve ingeslapen. We maken momenteel interessante stappen op het gebied van design en marketing!

  Olga

  Functie: Manager Operations.

  Ik werk al een lange tijd bij Berba en ben verantwoordelijk voor allerlei diverse taken binnen het bedrijf. Berba is een fris bedrijf met een positieve sfeer en goede positie op de markt. We hebben een enorm jong team, wat veel goede vibes geeft! Verder ben ik enorm fan van de Speranza collectie.

  Wies

  Functie: Winkel medewerker/ allround medewerker groothandel.

  Berba is een bedrijf met enorme groeipotentie. Mijn betrokkenheid bij allerlei dagelijkse zaken tot aan nieuwe collecties bedenken. Ik vind de Barbarossa serie te gek, en ook de nieuwe poederroze Stretto en croco Laguna collectie vind ik super.

  Susanna

  Functie: Agent Oostenrijk, Beieren en Oost-Duitsland

  Het team heeft een enorm positieve sfeer en korte lijnen. Onze samenwerking is super efficiënt en prettig. Ik ben verder fan van de Chamonix serie, met name de 125-101. Echt een beauty!

  Markus

  Functie: Agent Duitsland

  Ik ben sinds april 2021 de agent van Berba in Duitsland, regio Noord, West en Midden en ben zelf ook woonachtig in Duitsland. Ik ben fan van de Speranza serie, het design van deze serie is geweldig.

  Maayke

  Functie: Social media/marketing

  Ik ben verantwoordelijk voor de marketing bij Berba (zoals social media, het maken van flyers, nieuwsbrieven en o.a. het nieuwste Berba magazine. Berba is een bedrijf met veel potentie. Ik denk dat er veel te behalen valt, vooral met de nieuwe Laguna, Speranza en Barbarossa Femme collectie, die ik echt prachtig vind!

  Shawn

  Functie: Stagiaire Junior Account Manager

  Mijn doel is om meer te leren over klantmanagement, marketing en het werven van nieuwe klanten.  De Barbarossa 826-129-07 vind ik een mooie, handige tas.