Wie doet wat?

Het team

Team Berba

Met wie heb jij te maken bij Berba? Ons klein maar dynamisch team staat altijd voor jou klaar. 

Berry

Functie: Eigenaar

Ik ben de eigenaar van Berba en ben voornamelijk bezig met sales en design.
Ik ben regelmatig op de weg te vinden voor het bezoeken van klanten. Ondanks het feit dat we al 45 jaar in business zijn, is Berba allesbehalve ingeslapen. We maken momenteel interessante stappen op het gebied van design en marketing!

Olga

Functie: Manager Operations.

Ik werk al een lange tijd bij Berba en ben verantwoordelijk voor allerlei diverse taken binnen het bedrijf. Berba is een fris bedrijf met een positieve sfeer en goede positie op de markt. We hebben een enorm jong team, wat veel goede vibes geeft! Verder ben ik enorm fan van de Speranza collectie.

Wies

Functie: Winkel medewerker/ allround medewerker groothandel.

Berba is een bedrijf met enorme groeipotentie. Mijn betrokkenheid bij allerlei dagelijkse zaken tot aan nieuwe collecties bedenken. Ik vind de Barbarossa serie te gek, en ook de nieuwe poederroze Stretto en croco Laguna collectie vind ik super.

Shawn

Functie: Stagiaire Junior Account Manager 

Mijn doel is om meer te leren over klantmanagement, marketing en het werven van nieuwe klanten.  De Barbarossa 826-129-07 vind ik een mooie, handige tas.

Markus

Functie: Agent Duitsland 

Ik ben sinds april 2021 de agent van Berba in Duitsland, regio Noord, West en Midden en ben zelf ook woonachtig in Duitsland. Ik ben fan van de Speranza serie, het design van deze serie is geweldig. 

Maayke

Functie: Social media/marketing

Ik ben verantwoordelijk voor de marketing bij Berba (zoals social media, het maken van flyers, nieuwsbrieven en o.a. het nieuwste Berba magazine. Berba is een bedrijf met veel potentie. Ik denk dat er veel te behalen valt, vooral met de nieuwe Laguna, Speranza en Barbarossa Femme collectie, die ik echt prachtig vind!

Susanna

Functie: Agent Oostenrijk, Beieren en Oost-Duitsland

Het team heeft een enorm positieve sfeer en korte lijnen. Onze samenwerking is super efficiënt en prettig. Ik ben verder fan van de Chamonix serie, met name de 125-101. Echt een beauty!

Funct